Financiën

shutterstock_166578107finance

Op het gebied van Financiën en administratie is er veel veranderd, systemen zijn flexibeler geworden en de automatisering heeft een vlucht genomen. Door gebruik te maken van scansoftware kunnen factureren worden ingelezen en direct gekoppeld worden aan de juiste grootboekrekening. Een hele stap vooruit, dat zeker, maar helaas blijven er zaken bestaan die nodig zijn om uw administratie te optimaliseren.

En daar komen wij om de hoek kijken, boekhouden is slechts de basis, interpretatie en controle van de cijfers is een ander vak. Deze specifieke kennis en toepassing hiervan is vaak slechts op bepaalde momenten in een tijdvak nodig. Het is dus niet nodig om fulltime gebruik te maken van een (Business) Controller, CFO of Boekhouder…

Wij bieden u de mogelijkheid om voor een beperkt aantal uur per week/maand of kwartaal gebruik te maken van een CFO, Controller of Boekhouder administratie.

Hierbij kunt u kiezen uit een financieel specialist voor een dagdeel, een paar dagdelen, of gedurende langere tijd die de werkzaamheden op lokatie te verzorgt. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden waarop wij u bedrijf kunnen ondersteunen, hierbij gaan we altijd als start uit van een dag, indien u behoefte heeft aan meerdere dagen dan kan dit vanzelfsprekend ook.

CFO voor een dag (pdf CFOvooreendag )

Controller voor een dag (pdf Controllervooreendag )

Boekhouder voor een dag (pdf  Boekhoudervooreendag )

Bekijk de PDF hierboven, dan kunt u kijken wie het best kan zorgdragen voor een oplossing van voor uw bedrijf, graag bespreken wij dit met u zodat we een optimale keuze kunnen maken.

Comments are closed.

© 101-solutions 2013 Presented by idonuts

newspaper templates - theme rewards