Logistiek

3D white people. International Delivery Service

Gelukkig bestaan PostNL en DHL horen wij u denken, dat klopt, dit zijn bedrijven met prima dienstverlening gericht op het op standaard af leveren van pakketten op standaard locaties. Maar voorafgaand aan het moment dat er een pakketje vanuit uw bedrijf wordt verstuurd vinden er veel handelingen plaats, afhankelijk van de grootte van het magazijn en het product dat u levert zijn zaken als picking, packing, palletplaatsen, grijpvoorraad, etc aan de orde van de dag.

Een logistiek proces wordt altijd als vanzelfsprekend geacht doch juist in dit soort processen kunnen er hiaten zitten, dubbeltellingen, inefficiënte acties die u geld kosten. Of wellicht heeft u werkelijk geen idee hoe uw logistieke proces ingericht zou kunnen worden om zo efficiënt te kunnen leveren aan uw klant.

U krijgt te maken met nieuwe kreten, mogelijkheden maar ook met oplossingen die u vanaf het begin al overspoelen, wacht niet te lang, mail ons, bel ons, maakt niet uit, wij kunnen u helpen in alle onderdelen van de logistieke processen, inclusief de beoordeling van uw huidige transport( dit kan eigen transport zijn of die van derden)

Comments are closed.

© 101-solutions 2023

newspaper templates - theme rewards