Marketing en promotie

vectorstock_1625224

Natuurlijk is het van groot belang om de wereld om u heen op de hoogte te stellen van het bestaan van uw onderneming of wat u als ZZP-er aanbiedt als dienst.. Welk medium gaat u gebruiken, Facebook ? Bloggen ? Pinterest ? Linkedin ? Of gaat u iedere dag “tweeten” via Twitter ?

Keuze genoeg zou u zeggen, dat lukt mij nog wel, maar er zijn toch ook nog zaken als logo en huisstijl ? En dit is een onderbelicht onderwerp, ook hier is het van belang dat u zich goed laat voorlichten, zowel social media als huisstijl bepalen is een vak apart, natuurlijk kunt u zich laten voorlichten via internet en de “even snel” manier kiezen door op internet op een veiling een logo te laten maken of zelf in Word een logo te maken met alle gevolgen van dien.

Vaak wordt marketing al sluitpost gezien, “hebben we niet nodig”, tja, dat beslist de klant uiteindelijk. Eigenlijk heeft iedere ondernemer of ZZP-er marketing en promotie nodig, en dan is dat natuurlijk niet alleen de prijs……

 

vectorstock_2936713

 

Wij besteden graag echt aandacht aan uw bedrijf, dat zal ongeveer een uur in beslag nemen. U kunt er voor kiezen dat wij de basis leggen voor uw sociale media, deze kunt u dan zelf na een korte introductie zelf gaan vullen met de informatie die u van belang vindt.

Hiernaast kunnen wij voor u ook deze werkzaamheden uit handen nemen, dat houdt in dat wij op periodieke basis( dit kan week, maand of kwartaal basis) een actie voor u op social media plaatsen. Een dergelijke actie kan gericht zijn op het promoten van een dienst of product,

Comments are closed.

© 101-solutions 2023

newspaper templates - theme rewards