Personeel

Human resources and CEO

Iedere ondernemer in het MKB krijgt vroeg of laat te maken met de vraag “hoe gaan we de drukte opvangen” of “we hebben nu zoveel extra werk, hoe gaan we dit oplossen” of uw medewerker of manager vindt een baan bij een andere werkgever. De invulling van de vacature kunt u natuurlijk uitbesteden bij een uitzendbureau of werving & selectiebureau, maar juist door de kennis die wij hebben van de diverse processen binnen bedrijven kunnen we sneller en doeltreffender reageren op uw vraag.

We voorzien u in korte tijd van drie kandidaten tegen een aantrekkelijk uurtarief of selectiefee, zodat u niet in een langdurig proces getrokken wordt, maar uw aandacht volledig bij uw bedrijfsvoering kunt houden.

Heeft u behoefte aan een personeelfunctionaris die op maandbasis slechts een paar uur binnen uw bedrijf aanwezig is dan kan dit natuurlijk ook, wij bieden net zoals op het gebied van Personeel een oplossing op het gebied van personeelszaken. Waarom zou u jaarsalarissen investeren in personen die qua activiteiten slechts een beperkt aantal dagen per maand/jaar nodig zijn.

Wij bieden u de volgende opties:

– Directeur HRM

– De Personeelsmanager

– De HRM medewerker

 Informatie over ontslagrecht:

[wp-rss-aggregator exclude=”352,327″]

 

Comments are closed.

© 101-solutions 2023

newspaper templates - theme rewards